Αφιξη
Αναχώρηση
Ενήλικες
Παιδιά
Τοποθεσία του Summer Memories Aparthotel:
Το Summer Memories Aparthotel βρίσκεται στο κέντρο του τουριστικού θερέτρου Πεύκοι (σε επίπεδη επιφάνεια), όπου βρίσκονται τα περισσότερα σούπερ μάρκετ, εστιατόρια, καταστήματα με σουβενίρ και μπαρ. Το πλησιέστερο σούπερ μάρκετ και εστιατόριο απέχει μόλις 50 μέτρα μακριά από το ξενοδοχείο. Η αμμώδης παραλία των Πεύκων είναι 300 μέτρα ή 5 λεπτά με τα πόδια από το ξενοδοχείο. Η Λίνδος (διάσημη για την Ακρόπολη) βρίσκεται μόλις 3 χιλιόμετρα από τους Πεύκους. Υπάρχει στάση λεωφορείου μόλις 50 μέτρα μακριά από το ξενοδοχείο. Έρχεται λεωφορείο κάθε μία ώρα που μπορεί να σας μεταφέρει στη Λίνδο, την πόλη της Ρόδου και σε άλλα μέρη του νησιού.

Πεύκοι: Τα διαμερίσματα ‘’Καλοκαιρινές Αναμνήσεις’’ βρίσκονται στην περιοχή Πεύκοι της Ρόδου. Οι Πεύκοι είναι ένα από τα πιο φημισμένα τουριστικά θέρετρα της Ρόδου. Ονομάστηκε Πεύκοι λόγω των πολλών πεύκων που υπάρχουν στην περιοχή. Αυτό που κάνει την περιοχή ιδιαίτερα διμοφιλή είναι η μακριά αμμώδης παραλία με την καθαρή θάλασσα και τα θαλάσσια σπορ. Η παραλία των Πευκών είναι πιο ήρεμη από την κοσμοπολίτικη παραλία της γειτονικής Λίνδου. Με λιγότερα μπαρ και νυχτερινά κλαμπ (από ό,τι στη Λίνδο), αλλά με αρκετό αριθμό εστιατορίων, η ζωή στους Πεύκους είναι πιο ήρεμη, με χαμηλότερους ρυθμούς, και πιο παραδοσιακή. Η διαμονή σας στους Πεύκους μπορεί να συνδυάσει ήρεμες και ξεκούραστες διακοπές, με νυχτερινή διασκέδαση (εάν επισκεφτείτε κάποια βράδια τη γειτονική Λίνδο).

Λίνδος: Οι Πεύκοι είναι μόλις 3 χιλιόμετρα μακριά από το φημισμένο αρχαίο χωριό της Λίνδου. Μπορείτε να το επισκεφτείτε πολύ εύκολα, είτε με λεωφορείο, είτε με ταξί. Η Λίνδος και η παλιά πόλη της Ρόδου είναι οι δύο κύριοι προορισμοί στο νησί. Η Λίνδος φημίζεται κυρίως για την Ακρόπολη με το κάστρο των Ιπποτών, την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των σπιτιών, τα στενά δρομάκια της, την όμορφη αμμώδη παραλία της και τη νυχτερινή ζωή της. Επίσης, η Λίνδος φημιζόταν στην αρχαία Ελλάδα για τη ναυτική της δύναμη. Τέλος, τη Λίνδο μπορεί κανείς να την επισκεφτεί και με σκάφος είτε από τους Πεύκους, είτε από το λιμάνι της Ρόδου.